O călătorie, un bagaj de amintiri

Drumuri ce te poartă către necunoscut, mii de kilometri străbătuţi mai mult cu gândul şi ore întregi în care aştepţi cu nerăbdare să descoperi ce se află la destinaţie. Ştii că te apropii, şi asta te face mai entuziast, mai emoţionat şi mai dornic să explorezi noul univers ce stă să se desfăşoare în faţa ochilor tăi.

Vrei să vezi atât de multe, încât nici nu ştii de unde să începi. Dar nu renunţi. Te opreşti, îţi cauţi prin rucsac aparatul foto şi pleci, lăsându-te ghidat de curiozitatea-ţi tipică. Ştii că te-ai putea rătăci, dar nu îţi pasă. Îţi spui că în asta constă farmecul unei călătorii.

Te îndrăgosteşti de fiecare străduţă, de fiecare parc sau clădire. Şi să nu uităm de oamenii pe care îi întâlneşti în calea ta. Îi găseşti diferiţi de tine, fascinanţi, iar asta te face să-ţi doreşti să-i cunoşti, şi de ce nu, să legi prietenii cu ei.

E frumos. E prea frumos, iar timpul zboară prea repede, şi aşa îţi dai seama că e timpul să te întorci acasă, dar nu înainte de a-ţi promite că vei reveni. Călătoria s-a încheiat, iar de aici încep amintirile. Ţi-a rămas sufletul-bagajul tău de amintiri pe care îl vei purta pretutindeni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s