Surprizele frumoase ale vieţii

d5ea654acb91d4105f0d0eaadfa272aa

De obicei, lucrurile bune se întâmplă atunci când te aştepţi mai puţin. Şi nu, nu mă refer la orice fel de lucruri, ci doar la cele care vin exact în momentele-cheie ale vieţii noastre. Atunci când simţim că e timpul să aducem un suflu nou, să ne reinventăm, să facem cale-ntoarsă ori să continuăm drumul început.

Pentru mine aceste lucruri au venit mai repede decât mi-aş fi putut imagina vreodată. Şi n-au venit oricum, ci împachetate în oportunităţi cum nici nu visam. De ce spun asta? Ei bine, pentru că nu de multe ori ţi se oferă prilejul de a fi alături de oameni cu suflet frumos şi minte sclipitoare, prilejul de a cunoaşte poveşti care să te pătrundă ori de a te implica în proiecte despre care nu se poate vorbi decât la superlativ.

Recunosc că nu mi-a plăcut niciodată lumina reflectoarelor, considerând jocul de culise ca fiind cu mult mai incitant, mai plin de savoare. În spatele cortinei, a uşilor închise nu mai există actori, ci oameni cu zâmbete sincere, dispuşi oricând să-ţi dăruiască o vorbă bună sau vreun sfat preţios. Oameni care, în numele unor cauze nobile, sunt pregătiţi să sfideze până şi imposibilul.

În backstage imprevizibilul pare să scrie adevăratele scenarii. Aici totul se petrece la minut, fără regie şi cu emoţii ce se simt la ”cote” ceva mai înalte. E locul unde ideile încep să prindă contur, locul unde sunt puse la punct strategiile şi unde se formulează directivele.

E o lume ce te copleşeşte, însă dacă eşti destul de curajos şi hotărât să o descoperi în întregime, îţi poate schimba viaţa. Parol!

Advertisements

4 thoughts on “Surprizele frumoase ale vieţii

  1. miha.ela says:

    De aceea simt nevoia sa tac, chiar daca ma mananca limba sa impart bucuria, pana se implineste, odata spus parca pierd din sanse si de multe ori s-a intamplat sa nu se mai finalizeze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s