Întâlnire cu Yonder și Google Glass pe meleaguri ieșene!

de1f40cda589f251df4db53d6896d98c

Din câte văd, oferta anului 2014 se prezintă ca fiind una generoasă în evenimente irezistibile (la propriu), oameni cu un dezvoltat spirit de inițiativă și idei atât de faine, încât reușesc să te țină treaz și noaptea. Sau cel puțin aceștia sunt termenii în care vorbim de Iași! Un oraș al cărui potențial poate să-i croiască acestuia drumul ascensiunii, numai exploatat cum trebuie să fie. Și, analizând câte se întâmplă în ultima vreme, înclin către un viitor în mai bine!

 Nu mă crezi?

Atunci află că în timp ce noi vorbim se pun la punct ultimele detalii ale unui eveniment unic în Iași și care va rămâne, presimt, pe buzele tuturor multă vreme de acum încolo. Vorbesc de o conferință de presă organizată cu prilejul aniversării celor doi ani de existență ai biroului din Iași, deținut de Yonder, o companie olandeză cu renume în domeniul serviciilor de dezvoltare software.

În cadrul evenimentului îl vei cunoaște pe Ramon Zanders – Managing Director Yonder – și vei afla, în exclusivitate, care sunt planurile și strategiile de viitor ale companiei în plan local. Activezi în industria software sau ești pasionat de acest domeniu? Cu atât mai bine! Garantez că tips-urile pe care le vei primi de la Ramon Zanders în legătură cu posibilitățile de dezvoltare și resursele necesare unei Românii competitive pe o piață globală de software outsourcing îți vor prinde de minune!

Dar partea și mai interesantă de-abia acum vine!

Toți participanții la eveniment vor putea testa cu ochii lor (dacă pot să zic așa) google glasses, un gadget revoluționar ce a făcut furori în întreaga lume. Și cum cei 60 de specialiști IT ai biroului Yonder din Iași muncesc cu spor la o aplicație experimentală folosind ochelarii google, intuiția îmi spune că la această conferință vei fi omenit cu o mulțime noutăți high tech absolut delicioase.

Așadar, dacă faci parte din mass-media, blogosferă sau te dai în vânt după tehnologie și piața IT din Iași, te invit călduros joi, 13 februarie 2014, la ora 12.00, în sala Țiriac a centrului IDEO pentru o porție de informații utile, curiozități satisfăcute și networking cu oameni pe care nu-i întâlnești decât o dată în viață!

Pentru înscrieri: contact@andreeamarc.com

contact@andreeamarc.com
contact@andreeamarc.com

Sursa foto: pinterest.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s